Ontdek het interieur van de Renault Master
Ontdek het interieur van de Renault Master

Ontdek het interieur van de Renault Master

Een bedrijfswagen is meer dan alleen een voertuig om van A naar B te komen. Het interieur van de Renault Master Red EDITION biedt in alle opzichten een comfortabele werkplek met handige tools.

Renault Master dashboard

Het interieur springt direct in het oog als je het portier opent. Het dashboard en stuurwiel geven de Master een moderne look. De stoelen hebben een carbon bekleding, de luchtopeningen van het aircosysteem zijn voorzien van chroom en de versnellingshendel heeft een zwart met chromen knop. En er is meer:

Draadloze smartphone oplader

Mobiel zijn en blijven is in alle opzichten belangrijk. De Renault Master Red EDITION is standaard voorzien van draadloze smartphone oplader. Je kunt dus altijd opladen waardoor jij altijd bereikbaar blijft, waar je ook bent.

Uittrekbaar dashboard tafeltje

Met de uittrekbare dashboardopberglade kun je makkelijk even in de Renault Master de administratie doen of je lunch eten. 

Dashboardopberglade

Als je de hele dag onderweg bent is het handig als je je spullen veilig kunt opbergen. In de functionele en ergonomische opbergruimten kun je al je spullen kwijt.

Bekijk het interieur:

  1. Chrome trimmed dashboard
  2. Dashboardopberglade
  3. Gesloten dashboard opbergruimte
  4. Draadloze smartphone oplader
  5. Uittrekbaar dashboard tafeltje
  6. Carbon bekleding
renault-master-dashboard-tafel

100% connected onderweg met multimedia-systeem

Behoefte aan connectiviteit onderweg? Optioneel kan de Master worden voorzien van een Medianav 4 multimedia systeem waarmee het mogelijk is om onderweg apps te gebruiken. Het systeem bestaat uit een 7” multi-touch scherm met Androïd Auto TM  en Apple CarPlay TM  smartphone compatibiliteit.

Accessoires voor nog meer veiligheid en comfort

Je kunt je Renault Master Red EDITION zo comfortabel en veilig maken als je wilt. Een aantal pakketten en accessoires is als optie beschikbaar:

 AEBS (Active Emergency Braking System)

Permanent Rear View, waarbij een scherm is verbonden aan een camera achterop het voertuig. Dit maakt het mogelijk, in combinatie met de buitenspiegels, om continu achter het voertuig te kunnen kijken.

Parkeerhulp: een radar aan de voorzijde werkt samen met de radar aan de achterzijde voor gemakkelijk manoeuvreren met de camera.

Een dodehoek waarschuwingssysteem: licht in de zijspiegels waarschuwt voor een voertuig dat zich in de dode hoek bevindt.

Extra veiligheidssloten op de achter- en zijdeuren zorgen voor extra veiligheid van de lading.

renault-master-permanent-rear-view
Wil je de Renault Master Red EDITION zelf ervaren?
Mijn collega's en ik vertellen je er alles over.
Boek jouw proefrit Neem contact op
Fedde Groen Nijwa Groningen
Nijwa-Fedde-Groen-small

Nijwa Nieuws direct in je mailbox? Schrijf je in!

Wij sturen je relevante informatie over de onderwerpen die jou interesseren.

Voer een geldig e-mail adres in.
Door mijn gegevens achter te laten ga ik akkoord met het privacybeleid.