Renault Trucks T High Sleeper Cab
Renault Trucks T High Sleeper Cab

Renault Trucks T High Sleeper Cab

Renault T High Edition

Als je veel en lang onderweg bent, dan moet de cabine voelen als thuis. De Renault Trucks T High Sleeper Cab koppelt krachtige motorprestaties aan een zeer hoog comfortniveau. Combineer rijplezier met een comfortabel verblijf aan boord.

Bekijk het interieur van de Renault T High

Bekijk het interieur van de Renault T High

Renault Trucks T High heeft een gebogen panoramisch dashboard waarop alles binnen handbereik is, een handige tablet- en smartphonehouder en een comfortstoel en een in drie richtingen verstelbare stuurkolom voor een optimale ergonomische rijpositie. En er is meer:

Nijwa-Renault-Trucks-Interieur

Geheel vlakke cabinevloer

Dankzij de vlakke cabinevloer beweeg je je eenvoudig in je cabine. Dat maakt het leven en bewegen aan boord van de truck een stuk aangenamer.

Comfortabel slapen en rusten

Een comfortabele rust- en slaapplek is essentieel als je de hele week onderweg bent. De nieuwe Renault Trucks T en T High hebben een compleet nieuw onderbed. Het matras is dikker en heeft twee keer zoveel veren als zijn voorganger. Hierdoor wordt een optimale ondersteuning geboden aan het lichaam dankzij een betere verdeling van het lichaamsgewicht.

Als optie kan een extra wasbare matras-topper van traagschuim worden toegevoegd. Het matras is eenvoudig afneembaar van de basis, waardoor het gebruik van hoeslakens mogelijk is. Er zijn twee USB-C-aansluitingen toegevoegd aan het slaapgedeelte om elektronische apparaten op te laden.

Een luxe stoel

Een reeks modulaire stoelen biedt een ruime keuze aan instelmogelijkheden, voor een optimaal ergonomische rijpositie, en uitrustingsniveaus. De bekleding is slijtvast en vuilafstotend. Een luxere combinatie met leer is als optie verkrijgbaar.

Stille elektrische koelkast

De koelkast heeft een inhoud van 40 liter: voldoende om eten en drinken gekoeld te bewaren en een voorraad aan te leggen als je langer van huis bent.

Nijwa-Renault-Trucks-Opbergruimte

Extra opbergruimte

Meer opbergruimte nodig? De Renault Trucks T High kan worden uitgevoerd met een kastenwand tegen de achterwand in plaats van het tweede bovenbed. Deze extra opbergruimte heeft een opbergvolume van 221 liter verdeeld over drie kasten en is voorzien van binnenverlichting.

Uitklapbare tafel

Via een drukknop in de handgreep kan de tafel worden uitgeklapt. Je servies kun je opbergen in een kunststof opbergruimte. De stoel aan de bijrijderszijde kan 90o draaien zodat je tijdens rust- en lunchpauzes comfortabel aan tafel zit.

Verlichting die zich aanpast

De Renault Trucks T High biedt drie verschillende binnenverlichtingsniveau's: werken, nachtverlichting tijdens het rijden en rusten.

Roadpad+ entertainment & truck navigatiesysteem

Roadpad+ is je persoonlijke assistent onderweg, zowel onderweg als tijdens je vrije uren. Roadpad+ helpt bij het navigeren, veilig manoeuvreren dankzij camera's aan de achterzijde en aan de zijkant van de truck en handsfree bellen. Het entertainmentsysteem is voorzien DAB+ radio en je kunt er je persoonlijke playlist mee afspelen.


Het interieur van de Renault Trucks T High Sleeper Cab zelf ervaren?
Mijn collega's en ik vertellen je er alles over.
Ik wil een demo aanvragen
Walter Peters Nijwa Hengelo
Walter-Peters-Nijwa-Hengelo-half

Nijwa Nieuws direct in je mailbox? Schrijf je in!

Wij sturen je relevante informatie over de onderwerpen die jou interesseren.

Voer een geldig e-mail adres in.
Door mijn gegevens achter te laten ga ik akkoord met het privacybeleid.