Onderhoud Welgro bulkopleggers
Onderhoud Welgro bulkopleggers

Onderhoud Welgro bulkopleggers

Nijwa is officieel servicepartner voor Welgro, dat al tientallen jaren bulkwagens voor veevoeders, meelproducten, granulaten, granen en poedervormige vulstoffen fabriceert. Nijwa Zwolle en Nijwa Rijssen onderhouden de gehele bulkoplegger, van lossysteem tot onderstel en van bedieningskleppen tot looprekken.

Welgro is maatwerk

Welgro bulkwagens zijn verdeeld in compartimenten, zodat diverse soorten producten volledig gescheiden geleverd kunnen worden. Het lossen van de producten vindt plaats door middel van een pompinstallatie die gemonteerd is aan de truck. Deze zet de tank op druk en levert lucht om te lossen. Ieder compartiment is voorzien van een afsluiter: de losbodem. Daarnaast heeft een Welgro oplegger mechanisch gestuurde asstellen, die zorgen voor een grote wendbaarheid.

Nijwa heeft veel ervaring met Welgro

Als ervaren onderhoudswerkplaats voor bulkopleggers heeft Nijwa de kennis en ervaring in huis om klanten van Welgro zo goed mogelijk te bedienen. In ons magazijn hebben wij een grote voorraad originele Welgro onderdelen.

24/7 ondersteuning

Voor storingen onderweg hebben we onze mobiele service. We streven ernaar de stilstand tot een minimum te beperken. Meer informatie?

Direct contact

Wilt u graag in gesprek met een specialist?
Henk Petter
Henk Petter Nijwa Zwolle

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Mijn collega’s en ik staan voor je klaar.

Neem contact op

Nijwa Nieuws direct in je mailbox? Schrijf je in!

Wij sturen je relevante informatie over de onderwerpen die jou interesseren.

Voer een geldig e-mail adres in.
Door mijn gegevens achter te laten ga ik akkoord met het privacybeleid.