Schadeherstel & spuiterij
Schadeherstel & spuiterij

Schadeherstel & spuiterij

Schade is vervelend. Het liefst zien we een truck of bedrijfswagen schadevrij aan het einde van zijn levensduur bij ons terugkomen. Een ongeluk zit echter soms in een klein hoekje. In dat geval willen we je graag helpen met vervangend vervoer en goed uitgevoerd schadeherstel.

Afhandeling met de schade-expert

Bij een schade nemen wij het voortouw, overleggen we met de schade-expert van de verzekering en stellen een herstelplan op. Uitgangspunt is dat we de truck of het getrokken materieel weer zo snel mogelijk de weg op krijgen tegen zo laag mogelijke kosten.

Cabine- en chassis-schades

Schade aan cabine of chassis pakken we grondig aan. We hebben veel ervaring in het richten van een chassis. Dit gebeurt met geavanceerde apparatuur, waarbij de veiligheid van het eindresultaat voorop staat. Naast het richten kijken we welke beschadigde onderdelen vervangen moeten worden. Perfectie is het sleutelwoord omdat het eindresultaat een 100% garantie moet borgen. Naast trucks zijn we gespecialiseerd in aanhangers en opleggers (koel-, huif-, bulk- en tanktrailers), maar ook landbouwvoertuigen.

Spuiterij voor trucks en trailers

In onze gespecialiseerde spuiterij zorgen we ervoor dat een gerepareerd voertuig niet van nieuw te onderscheiden is. De spuiterij wordt overigens ook ingezet voor al het spuitwerk aan nieuwe voertuigen en bijvoorbeeld striping.

Herstelwerkplaatsen en spuiterij

Nijwa beschikt in Drenthe en Overijssel over eigen schadeherstelwerkplaatsen in Beilen en Rijssen. Wij nemen je graag alle zorg voor schadeherstel volledig uit handen. Schade oplopen is immers al vervelend genoeg.

Meer weten over schadeherstel en vervangend vervoer? 

Direct contact

Wilt u graag in gesprek met een specialist?

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Mijn collega’s en ik staan voor je klaar.

Neem contact op

Nijwa Nieuws direct in je mailbox? Schrijf je in!

Wij sturen je relevante informatie over de onderwerpen die jou interesseren.

Voer een geldig e-mail adres in.
Door mijn gegevens achter te laten ga ik akkoord met het privacybeleid.