Truck- en bestelwagenverhuur
Truck- en bestelwagenverhuur

Truck- en bestelwagenverhuur

Nijwa Rent biedt de oplossing voor capaciteitsproblemen en voor als er vervangend vervoer nodig is. Zeker als er een wisselende capaciteitsbehoefte is door bijvoorbeeld seizoenswerk, dan kan het aantrekkelijk zijn extra voertuigen te huren.

Trekkers en bakwagens

Het aanbod van Nijwa Rent bestaat uit trekkers, bakwagens, koelwagens en bestelwagens. Nijwa Rent biedt maximale flexibiliteit. Huren kan vanaf één dag tot een jaar. Transportpieken of seizoenswerk kan zo eenvoudig worden opgevangen.

Volvo Trucks en Renault Trucks

De huurvloot bestaat uit de merken Volvo Trucks en Renault Trucks. Van de Renault Master bestelbus tot Volvo FH- of Renault T-trekkers voor de lange afstand en alles daartussenin, zoals bakwagens voor distributie of specifiek voor internationaal transport.

Getrokken materieel

Ook voor verhuur van getrokken materieel is Nijwa Rent het aanspreekpunt. Wij bieden een omvangrijke vloot koelopleggers, gesloten trailers en huiftrailers met of zonder laadklep.

Alle vestigingen van Nijwa

De coördinatie van Nijwa Rent vindt plaats vanuit onze vestiging in Hengelo (Overijssel). Voertuigen kunnen opgehaald en afgeleverd worden op alle vestigingen van Nijwa.

Hoe kunnen mijn collega’s of ik u helpen?

Direct contact
Wilt u graag in gesprek met een specialist?
Peter Loos
Peter Loos Nijwa Hengelo

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Mijn collega’s en ik staan voor je klaar.

Neem contact op

Nijwa Nieuws direct in je mailbox? Schrijf je in!

Wij sturen je relevante informatie over de onderwerpen die jou interesseren.

Voer een geldig e-mail adres in.
Door mijn gegevens achter te laten ga ik akkoord met het privacybeleid.