Code 95
Code 95

Code 95

Iedere chauffeur moet voldoen aan de EU-bijscholingsrichtlijn. Waarom dan niet ervoor zorgen dat het mes aan twee kanten snijdt, waardoor het meest optimale uit truck en chauffeur gehaald kan worden.

Nijwa biedt een trainings- en cursusprogramma dat voldoet aan de EU-richtlijn 2003/59/EG (Code 95) met betrekking tot de 35 uur verplichte nascholing van beroepsvrachtwagenchauffeurs. De nascholing zorgt voor een hogere verkeersveiligheid, lagere kosten voor uw transportbedrijf en minder negatieve milieueffecten.

  • Zuinig rijden
  • Rijoptimalisatie – Rijvaardigheidsanalyse
  • U50 Advanced Driver Assistance System
  • Mentorchauffeur/Rijstijl Coaching

De opleidingen kunnen 5 tot 10% brandstofbesparing opleveren. De trainers hebben lange ervaring in het transport en geven de trainingen aan de hand van de praktijk.

35-uur nascholing (Code 95) in vier cursussen

Theorie wordt afgewisseld met praktische oefeningen. Alles is afgestemd op het dagelijkse werk van de chauffeur. En het hele cursusprogramma kan ook nog eens worden aangepast aan de behoeften van het bedrijf waar de chauffeur werkt.

Meer informatie?

Neem contact met ons op via:

Tel: 0548-538080
Email: chauffeurstrainingen@nijwa.nl

Zuinig Rijden Code 95<br> <small style="font-size:70%">(Het Nieuwe Rijden)</small>

Zuinig Rijden Code 95
(Het Nieuwe Rijden)

Zelfs de beste chauffeur heeft wat aan deze cursus. Aan de hand van praktische tips en rijden in de praktijk wordt in de meeste gevallen een brandstofbesparing bereikt van 5 tot 10 procent. De cursus kan worden aangepast aan specifieke wensen. Het loont om de training steeds op te nemen in de verplichte nascholing. 

Meer informatie
Rijoptimalisatie – Rijvaardigheidsanalyse Code 95

Rijoptimalisatie – Rijvaardigheidsanalyse Code 95

De Code 95 praktijktraining Rijoptimalisatie – Rijvaardigheidsanalyse, ook wel Veilig Rijden genoemd, richt zich op rijoptimalisatie: aandacht voor verkeersveiligheid en het verhogen van het risicobewustzijn. Dat resulteert in een zuiniger rijstijl, minder slijtage en kan zorgen voor een aanzienlijke kostenbesparing.

Meer informatie
U50 Advanced Driver Assistance System Code 95

U50 Advanced Driver Assistance System Code 95

Trucks worden steeds veiliger. Maar de chauffeur blijft in control. Toch maken chauffeurs ook fouten. Welke systemen zijn er om chauffeurs te ondersteunen en hoe werken ze? De Code 95-training Advanced Driver Assistance System (ADAS) leert chauffeurs om te gaan met veiligheidssystemen.

Meer informatie
Mentorchauffeur/Rijstijl Coaching Code 95

Mentorchauffeur/Rijstijl Coaching Code 95

Transportbedrijven met een chauffeurscoach voor het monitoren van zuinig en veilig rijgedrag presteren aanmerkelijk beter dan bedrijven die dat niet doen. Nijwa Chauffeurstrainingen biedt u de training voor deze cruciale functie.

Meer informatie

Een klacht? Meld het ons

Bent u tevreden? Zeg het anderen. Heeft u een verbeterpunt of klacht? Zeg het ons en dan zoeken we samen naar een oplossing.

Nijwa Nieuws direct in je mailbox? Schrijf je in!

Wij sturen je relevante informatie over de onderwerpen die jou interesseren.

Voer een geldig e-mail adres in.
Door mijn gegevens achter te laten ga ik akkoord met het privacybeleid.