Truck- en trailerservice
Truck- en trailerservice

Truck- en trailerservice

Truck-en-Trailerservice

Maak een afspraak met een van onze werkplaatsen

Maak direct een onderhoudsafspraak

Of het nu gaat om één truck of een wagenpark van 100 eenheden, het maakt voor ons niet uit. Wij willen er alles aan doen om truck, trailer of bestelwagen zoveel mogelijk op de weg te hebben. Nijwa is als officieel dealer van Volvo Trucks, Renault Trucks en Renault bedrijfswagens volledig toegerust voor regulier onderhoud en reparaties. Wij begrijpen dat een transportonderneming afhankelijk is van een goed functionerend voertuig; alleen dan is er sprake van productiviteit en rendement. Service is daarom ook proactief kijken, vooruitdenken en niet altijd gaan voor de meest voor de hand liggende oplossing.

Inzet bepaalt onderhoudsplan

Wij kijken naar de inzet van het voertuig: internationaal transport, de bouw of distributie? De inzet is namelijk bepalend voor het onderhoud. Wordt er vollast gereden, is er veel stop-en-go werk of is het werk voornamelijk op de bouwplaats? Samen kijken we naar de onderhoudsbehoefte en stellen een onderhoudsplan op.

Truck in topconditie

Zo signaleren we mogelijke problemen voordat ze kunnen optreden en adviseren in sommige gevallen slijtage-delen eerder te vervangen. Voorop staat dat het voertuig blijft rijden. Maar er is natuurlijk meer, want door goed uitgevoerd onderhoud willen we ook meehelpen aan het verlagen van het brandstofverbruik. Het voertuig moet in topconditie zijn.

Team ervaren truckmonteurs

Ons team in de werkplaats bestaat uit ervaren monteurs, een team dat bovendien voortdurend getraind wordt en op de hoogte is van de laatste stand van de techniek. En dat gaat hand-in-hand met het kunnen stellen van een goede diagnose.

Bij Nijwa onderhouden en repareren wij:

Uiteraard kunt u bij ons terecht voor alle mogelijke keuringen zoals APK-keuringen, laadklepkeuringen en keuringen van autolaadkranen. 

Aanvullende diensten

Nijwa heeft diverse soorten servicecontracten waarmee onderhoud onder vaste condities geregeld wordt. Daarbij brengen we de inzet van het voertuig in beeld en bepalen samen met u een onderhoudsplanning. Direct naar onze onderhoudscontracten >

Wij hebben een eigen schadeherstelafdeling en spuiterij. We kunnen de gehele schadeafhandeling voor u regelen. Direct naar schadeherstel >

Aan zelfreparerende klanten leveren wij alle mogelijke originele onderdelen van Volvo Trucks en Renault Trucks. Direct naar onze vestigingen >

Direct contact

Wilt u graag in gesprek met een specialist?
Raymond Greftenhuis
Raymond Greftenhuis Nijwa Hengelo

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Mijn collega’s en ik staan voor je klaar.

Neem contact op

Nijwa Nieuws direct in je mailbox? Schrijf je in!

Wij sturen je relevante informatie over de onderwerpen die jou interesseren.

Voer een geldig e-mail adres in.
Door mijn gegevens achter te laten ga ik akkoord met het privacybeleid.