Over ons
Over ons

Over ons

Nijwa is officieel dealer van Volvo Trucks en Renault Trucks en bedrijfswagens in Noord- en Oost-Nederland. Met zeven vestigingen in Overijssel, Drenthe en Groningen zijn wij jouw betrouwbare business partner voor optimaal inzetbare trucks en bedrijfswagens. Wij combineren hoogstaand transportmaterieel met een excellent serviceniveau. En we ontwikkelen continu nieuwe mogelijkheden zodat je duurzaam, slim en zorgeloos kunt rijden.

One stop shopping

Nijwa biedt ‘one stop shopping’ voor de transportondernemer, eigen vervoerder en eigen rijder. Van verkoop en financiële diensten tot brandstofmanagement en werkplaatsservices, voor zowel trekkend als getrokken materieel. Ook onze bedrijfsdivisies Nijwa Rent en Nijwa Used Trucks staan tot jouw dienst.
 

Allround service

In het voorjaar van 2018 opende onze merkonafhankelijk dealerbedrijf Nijwa Trucks haar eerste vestiging in Drachten. Als allround servicebedrijf richt Nijwa Trucks zich volledig op het onderhoud en reparatie van alle merken trucks, bedrijfswagens en trailers. Ook kun je hier terecht voor de verkoop van jong gebruikt, betrouwbaar transportmaterieel. Daarnaast biedt Nijwa Rent in de vestiging in Drachten een ruime voorraad aan huurvoertuigen.

Maximale mobiliteit

Nijwa maakt onderdeel uit van Nijhof-Wassink Groep. Met onder andere transportbedrijf Nijhof-Wassink als zusterbedrijf kennen wij de transportbranche en snappen wij jouw uitdagingen. Nijwa staat voor maximale mobiliteit en de beste oplossing voor jouw situatie. Naast kwaliteit van onze diensten en producten, onderstrepen wij de aandacht voor milieu en veiligheid. Zo creëren we waarde op de lange termijn.
 

Een hechte familie

Binnen ons familiebedrijf draait alles om persoonlijke aandacht. Aandacht voor onze klanten en voor onze medewerkers. Door de jaren heen is ons bedrijf uitgegroeid tot een stabiele werkgever voor ruim 280 collega’s. Samen vormen we een hecht team met een sterk familiegevoel. Wat dat betreft is er sinds 1967 niets veranderd.

T24-2171-97

Trots op het verleden, blik op de toekomst

Hoe Herman Nijhof en Evert Wassink de basis legden voor wat Nijwa vandaag is: bekijk de geschiedenis van Nijwa in vogelvlucht.

Lees meer

Nijwa Nieuws direct in je mailbox? Schrijf je in!

Wij sturen je relevante informatie over de onderwerpen die jou interesseren.

Voer een geldig e-mail adres in.
Door mijn gegevens achter te laten ga ik akkoord met het privacybeleid.