Over ons
Over ons

Over ons

Welkom bij Nijwa! Nijwa is officieel dealer van Volvo Trucks en Renault Trucks en Renault Bedrijfswagens in Noord- en Oost-Nederland. Bij Nijwa ben je verzekerd van hoogstaand transportmaterieel en een excellent serviceniveau. Wij zijn jouw betrouwbare partner voor optimaal inzetbare trucks en bedrijfswagens.

One-stop-shop voor jouw wagenpark

Nijwa biedt een one-stop-shop voor de (transport)ondernemer, eigen vervoerder en eigenrijder. Je kunt bij ons terecht voor alles wat je nodig hebt voor jouw wagenpark. Nijwa geeft deskundig advies voor aanschaf van de juiste truck of bedrijfswagen. Ook voor service en onderhoud aan bedrijfswagens, trucks en getrokken materieel ben je bij ons aan het juiste adres. Daarnaast bieden we veel meer diensten, variërend van schadeherstel en spuitwerk tot financieringen en verzekeringen.

Nijwa staat voor service

Wat kunnen we voor je doen? In onze zeven vestigingen in Overijssel, Drenthe en Groningen staan ruim 280 medewerkers voor je klaar. Ook onze bedrijfsdivisies Nijwa Rent (verhuur van transportmaterieel) en Nijwa Used Trucks (verkoop van jong gebruikt transportmaterieel) staan tot jouw dienst. In Drachten hebben we met Nijwa Trucks een merkonafhankelijk dealerbedrijf dat zich bezighoudt met het onderhoud en reparatie van alle merken trucks, bedrijfswagens en trailers en de verkoop van gebruikt transportmaterieel.

24/7 ondersteuning

Binnen ons bedrijf draait alles om persoonlijke aandacht. Als klant nemen we de volledige zorg voor jouw voertuig uit handen, 365 dagen per jaar en 24 uur per dag. Als de nood aan de man komt staan we voor je klaar, waar je ook bent. Met onze mobiele werkplaatsen zijn we snel ter plaatse. We staan letterlijk dag en nacht voor je klaar met onze 24/7 serviceondersteuning

 

Familiebedrijf

Nijwa is onderdeel van de Nijhof-Wassink Group, dat in 1967 werd opgericht als transportonderneming. De Nijhof-Wassink Group is uitgegroeid tot een internationaal opererend familiebedrijf in de logistieke en automotive branche. De ruim 1.800 collega’s van de Nijhof-Wassink Group werken vanuit verschillende vestigingen in België, Duitsland, Hongarije, Oostenrijk, Polen en Nederland. Met onder andere transportbedrijven Nijhof-Wassink en Wemmers als zusterbedrijven kennen wij de transportbranche en snappen wij jouw uitdagingen.

T24-2171-97

Trots op het verleden, blik op de toekomst

Hoe Herman Nijhof en Evert Wassink de basis legden voor wat Nijwa vandaag is: bekijk de geschiedenis van Nijwa in vogelvlucht.

Nijwa Nieuws direct in je mailbox? Schrijf je in!

Wij sturen je relevante informatie over de onderwerpen die jou interesseren.

Voer een geldig e-mail adres in.
Door mijn gegevens achter te laten ga ik akkoord met het privacybeleid.