Bespaar op jouw nieuwe bus met BPM voordeel
Bespaar op jouw nieuwe bus met BPM voordeel

Bespaar op jouw nieuwe bus met BPM voordeel

Wist je dat de BPM-vrijstelling voor ondernemers per 1 januari 2025 verdwijnt? Daardoor wordt een nieuwe bestelwagen volgend jaar veel duurder. Wil je nog een nieuwe bedrijfswagen kopen met BPM voordeel? Wees er dan snel bij en bespaar duizenden euro’s.

Waarom is het verstandig om in 2024 een nieuwe bedrijfswagen te kopen?

Is jouw bedrijfswagen (binnenkort) aan vervanging toe? Of wil je jouw wagenpark uitbreiden? Tot en met 31 december 2024 profiteer je van de BPM-vrijstelling voor ondernemers als je een nieuwe bestelwagen koopt. Per 1 januari 2025 wordt deze ondernemersvrijstelling afgeschaft en dat heeft grote financiële consequenties. In 2025 betaal je zo €13.000 méér voor exact dezelfde bestelbus.

Nijwa-Renault-Master-2024-26

Wil je nog BPM voordeel?

Bij Nijwa kun je snel wegrijden in een nieuwe bedrijfswagen. We hebben Renault Trafics en Renault Masters in verschillende lengtes en kleuren op voorraad. Maar let op: wacht niet te lang. Een belangrijke voorwaarde om te kunnen profiteren van de BPM-vrijstelling is dat het voertuig voor 31 december 2024 op jouw naam staat. Je bent niet de enige die nog wil profiteren van de BPM-vrijstelling en op = op.

In 2025 betaal je zo €13.000 méér voor exact dezelfde bestelbus.

Extra voordeel: nu het eerste jaar onderhoud gratis

Eén ding is zeker: nu een nieuwe bedrijfswagen kopen = geld besparen. Bij Nijwa heb je de keuze een ruime voorraad bedrijfswagens mét BPM-voordeel. Bovendien krijg je nu bij Nijwa tijdelijk het eerste jaar volledig gratis onderhoud bij aanschaf van een nieuwe bedrijfswagen.

Nijwa-Renault-Trafic-gesloten-bestel-grijs-bij-parkeergarage-driekwart

Nog een voordeel: je blijft welkom in milieuzones

Met een nieuwe diesel bedrijfswagen blijf je de komende jaren ook welkom in stadscentra met milieuzones en gebieden waar nog strengere regels gelden. Steden mogen vanaf 1 januari 2025 zero-emissie zones invoeren om vervuilende voertuigen te weren. Onder andere Groningen, Assen, Zwolle, Deventer en Enschede gaan dat doen. Voor bestaande voertuigen geldt wel een overgangsperiode. Met een nieuwe dieselbus (emissieklasse 6) ben je tot 1 januari 2028 welkom in zero-emissie zones.

Wil je een nieuwe bus kopen met BPM voordeel?

Ontdek jouw voordeel

Nijwa Nieuws direct in je mailbox? Schrijf je in!

Wij sturen je relevante informatie over de onderwerpen die jou interesseren.

Voer een geldig e-mail adres in.
Door mijn gegevens achter te laten ga ik akkoord met het privacybeleid.