Volvo Trucks chauffeurshandboek app voor tablet en smartphone
Volvo Trucks chauffeurshandboek app voor tablet en smartphone

Volvo Trucks chauffeurshandboek app voor tablet en smartphone

Volvo Trucks heeft voor de chauffeur een app ontwikkeld waarmee het chauffeurshandboek op een tablet of smartphone geïnstalleerd kan worden. Daarnaast is het ook mogelijk het handboek online te raadplegen of te downloaden in pdf.

Met het interactieve bestuurdershandboek krijgt u onmiddellijk toegang tot de gebruikershandleiding van uw truck. Op een duidelijke en overzichtelijke wijze worden in tekst en beeld alle functies van het voertuig uitgelegd. Als chauffeur heeft u dus op elk moment de beschikking over alle informatie met betrekking tot uw truck

De gratis app ‘Volvo Trucks Driver’s Handbook’ (voorlopig in het Engels en het Zweeds) is beschikbaar voor de bestuurders van de volgende modellen: Volvo FH16, Volvo FH, Volvo FM en Volvo FMX. De app is beschikbaar zowel in de iTunes App Store als in Google Play (Android). Wanneer het op de smartphone of tablet is geïnstalleerd, kunt u het chauffeurshandboek ook lezen wanneer u offline bent. 

Download de app

" target="_blank" rel="noopener noreferrer">Chauffeurshandboek in Google Play
" target="_blank" rel="noopener noreferrer">Chauffeurshandboek in iTunes

De eerste keer moet het chassisnummer van uw truck ingevoerd worden. Zo krijgt u het juiste handboek, afgestemd op de unieke specificaties en uitrusting van uw voertuig. Heeft u uw chassisnummer niet bij de hand of wilt u informatie van andere, eveneens ondersteunde Volvo-truckmodellen inzien, dan kiest u uit een aantal geselecteerde demo-chassis.

Andere digitale mogelijkheden

De webversie van de bestuurdershandboeken, die via de browser zijn in te zien, blijven bestaan.
" target="_blank" rel="noopener noreferrer">Bekijk de webversie

Volvo Trucks geeft tevens de mogelijkheid om het chauffeurshandboek op de Volvo Trucks-website te downloaden als pdf-bestand. Dat kan in de gewenste taal (ook het Nederlands) voor alle ondersteunde modellen, met een constructiedatum vanaf december 2009.
" target="_blank" rel="noopener noreferrer">Download de pdf

Ook een geprint (voertuig-specifiek) handboek bestaat nog steeds. U kunt deze bestellen via uw Nijwa-vestiging.
Bestel een geprint handboek

volvo-trucks-app-2.jpg

Nijwa Nieuws direct in je mailbox? Schrijf je in!

Wij sturen je relevante informatie over de onderwerpen die jou interesseren.

Voer een geldig e-mail adres in.
Door mijn gegevens achter te laten ga ik akkoord met het privacybeleid.