Erik Huisjes benoemd tot directeur Nijwa Groep BV
Erik Huisjes benoemd tot directeur Nijwa Groep BV

Erik Huisjes benoemd tot directeur Nijwa Groep BV

Per 1 oktober a.s. wordt Erik Huisjes (37) benoemd tot directeur van Volvo en Renault Trucks dealer Nijwa Groep. Hij neemt deze taak over van Erik Schiphorst die zich volledig gaat richten op zijn rol als CEO van de Nijhof-Wassink Group. Het moederbedrijf met 1.700 collega's is specialist in de transport- en automotive branche met vestigingen in zes landen.

20220303-3076-lr Erik Huisjes portret

Erik Huisjes is reeds 15 jaar werkzaam binnen Nijwa Groep waarvan de laatste 7 jaar als eindverantwoordelijke voor Nijwa Zwolle. Daarnaast was Erik al 2 jaar voorzitter van het Nijwa management team en verkoopverantwoordelijk voor Volvo Trucks. Nijwa Groep bestaat naast de 7 Nijwa vestigingen in Noord- en Oost Nederland ook uit Nijwa Trucks in Drachten, Nijwa Rent en Nijwa Used Trucks. Ook de jongste telg Nijwa Zero behoort tot Nijwa Groep. Erik Huisjes rapporteert in zijn nieuwe functie aan de Nijhof-Wassink Group directie, die naast Erik Schiphorst bestaat uit Gert-Jan Meijerink (CFO Nijhof-Wassink Group). Erik zal kantoor blijven houden in Zwolle.

Wij wensen Erik veel succes met deze prachtige uitdaging en we zijn er trots op dat we vanuit onze eigen geledingen deze invulling kunnen aankondigen.

Directie Nijhof-Wassink Group


Nijwa Nieuws direct in je mailbox? Schrijf je in!

Wij sturen je relevante informatie over de onderwerpen die jou interesseren.

Voer een geldig e-mail adres in.
Door mijn gegevens achter te laten ga ik akkoord met het privacybeleid.