Nijwa vestiging in Veenoord is verkozen tot beste werkplaats
Nijwa vestiging in Veenoord is verkozen tot beste werkplaats

Nijwa vestiging in Veenoord is verkozen tot beste werkplaats

Onze vestiging in Veenoord werd verkozen tot beste werkplaats van alle Volvo dealers in Nederland. Klanten zijn vooral tevreden over het personeel en de kwaliteit van de dienstverlening. “Goed contact, meedenkend personeel en flexibel opgesteld”, meldt een van de klanten van Nijwa Veenoord. 

Het jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek REx, wat staat voor ‘Retail Excellence’, wordt in opdracht van Volvo Trucks in heel Europa uitgevoerd op dezelfde wijze. Door middel van zowel telefonische als digitale interviews onderzoekt Volvo de loyaliteit en tevredenheid van haar klanten op het gebied van verkoop van nieuwe trucks en onderhoud en reparatie in de werkplaatsen bij de dealers.

‘Deze prijs is een fantastisch compliment voor ons. We hebben een goed team in Veenoord. Een relatief jong team dat super gedreven is. Het is dan ook mooi om te zien dat de klanten onze inzet zowel bij de verkoopafdeling als in de werkplaats zo geweldig waarderen. Het is ook de goede samenwerking met onze relaties dat ons team stimuleert. Deze prijs is dan ook niet alleen voor ons, maar ook voor onze klanten. Namens mijn collega's wil ik graag iedereen bedanken voor het vertrouwen!’ aldus Bert Bentum, de trotse bedrijfsleider van Nijwa Veenoord.

Meer informatie?

Neem contact op met uw Nijwa-vestiging

nijwa-beste-werkplaats-720.jpg

Nijwa Nieuws direct in je mailbox? Schrijf je in!

Wij sturen je relevante informatie over de onderwerpen die jou interesseren.

Voer een geldig e-mail adres in.
Door mijn gegevens achter te laten ga ik akkoord met het privacybeleid.