Onze spuiterij in Beilen is vernieuwd!
Onze spuiterij in Beilen is vernieuwd!

Onze spuiterij in Beilen is vernieuwd!

In onze spuiterij in Beilen geven we elk voertuig een unieke uitstraling. De spuiterij heeft een volledig vernieuwde spuitcabine. “Onze klanten verdienen de beste kwaliteit en dat kunnen we nu nog beter waarmaken”, zegt Arnoud Jansen, manager spuiterij & schadeherstel.

Spuiterij maakt van elk voertuig een visitekaartje

“Het uiterlijk van een voertuig is heel belangrijk. One of a kind, en echt het visitekaartje van de klant”, zegt Arnoud Jansen. “Wij stellen daarom hoge eisen aan de kwaliteit en hebben geïnvesteerd in veel nieuwe apparatuur. De nieuwe spuitcabine is beter geïsoleerd en minder stofgevoelig. De gladde wanden zorgen ervoor dat we de cabine makkelijker kunnen reinigen wat de doorloopsnelheid bevordert.”

Energiezuinig

“Een uitkomst is de nieuwe LED-verlichting zodat de spuiters beter zicht hebben. Bijkomend voordeel is dat we daarmee ook een duurzame stap zetten omdat de LED-verlichting energiezuinig is. Daarnaast is de cabine voorzien van een nieuwe ‘binnen-schil’. Deze schil heeft een hoge isolatiewaarde. Ook wordt er warme lucht uit de cabine gehaald om vervolgens – gefilterd - weer in de cabine gebracht te worden. Dit bespaart ook weer energie.”

“Wij stellen hoge eisen aan de kwaliteit en hebben geïnvesteerd in veel nieuwe apparatuur."

Ook schadeherstel

Van een los onderdeel tot complete trekker-opleggercombinatie. In onze spuiterij zorgen we ervoor dat elk onderdeel en elk voertuig de uitstraling krijgt die de klant wenst. Naast spuitwerk ben je ook voor schadeherstel aan het juiste adres bij Nijwa Beilen.

“Wij bieden opdrachtgevers een totaaloplossing. Als de klant zich bij ons heeft gemeld, onderhouden wij het contact met de verzekeraar en de schade-expert. Vervolgens voeren we het schadeherstel en het spuitwerk uit en verzorgen wij desgewenst de afwikkeling met de verzekeringsmaatschappij. In feite hoeft de klant bij schade, na het melden bij de verzekeraar, alleen ons in te schakelen en zijn herstelde voertuig weer op te halen. Alles daar tussenin regelen wij.”

Arnoud Jansen manager spuiterij & schadeherstel

Nijwa Beilen biedt one-stop-shop

“Groot voordeel is dat we hier alle expertise onder één dak hebben. We kunnen, indien nodig, ook aankloppen bij onze collega’s van de werkplaats voor assistentie. Uitvoeren van reparatie of onderhoud kunnen we eenvoudig op elkaar afstemmen. Zo hebben we alles in huis om de klant zo snel mogelijk weer op weg te helpen.”

Nieuwe huisstijl? Nijwa denkt met je mee!

“Niets is te gek”, zegt Jansen. “Naast spuitwerk en schadeherstel kunnen we, in samenwerking met partners, ook advies uitbrengen over bijvoorbeeld een nieuwe huisstijl. Dat zijn leuke klussen, waarbij het eerder genoemde visitekaartje tot leven komt. Overigens beperken we ons niet alleen tot bedrijfswagens, trucks of getrokken materiaal. Ook spuitwerk aan landbouwvoertuigen, kranen of industrieel spuitwerk verzorgen we.”

Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen?

Neem contact met ons op

Nijwa Nieuws direct in je mailbox? Schrijf je in!

Wij sturen je relevante informatie over de onderwerpen die jou interesseren.

Voer een geldig e-mail adres in.
Door mijn gegevens achter te laten ga ik akkoord met het privacybeleid.