Partners, thuis en onderweg
Partners, thuis en onderweg

Partners, thuis en onderweg

Diana Kamphuis-Pertien en Rick Kamphuis runnen allebei een transportbedrijf. In september zijn zij getrouwd en daarbij was een bijzondere rol weggelegd voor hun Volvo-trucks en hijskranen.

Armen van hijskranen in de vorm van een hartje. Trucks die de erehaag markeren richting de ingang van het gemeentehuis in Veendam. Bij de trouwerij van Diana Pertien en Rick Kamphuis kwamen werk en privé letterlijk samen. In het dagelijks leven voert Rick Kamphuis Transport Op- en Overslag allerlei transportwerkzaamheden uit in binnen- en buitenland. Diana runt haar bedrijf Diana Pertien Transport én Freddy Pertien Hoogwerker en Kraanverhuurbedrijf, dat in 1978 door haar vader is opgericht. 

“Tot 2016 huurden we derden in om het transport uit te voeren, maar toen dacht ik: ‘Dat kan ik zelf ook’. Toen heb ik Diana Pertien Transport opgericht. Inmiddels rijden we met zes trucks en doen we ook veel andere werkzaamheden, zoals het transport van stukgoed en losgestorte agrarische producten.”

Rick Kamphuis Diana Pertien-Kamphuis

Stijl

Hoewel het formeel aparte bedrijven zijn, werken Rick en Diana in de praktijk veel samen. Onderweg kun je zomaar een van de drie Volvo-trucks van Rick Kamphuis met een oplegger van Diana Pertien Transport tegenkomen, of andersom. Nog voordat Diana en Rick de trouwringen bij elkaar om de ringvinger schoven, waren de Volvo-trucks van hun bedrijven al een setje. De trucks zijn namelijk in dezelfde stijl gespoten, al hebben ze wel verschillende kleuren. Bij de trucks van Diana Pertien domineren de kleuren zwart, roze en grijs; Rick Kamphuis heeft rood, wit en zwart als huisstijl.

Bekijk de Volvo FH Diana Pertien-Kamphuis Rick Kamphuis

Uitstraling van Volvo

Op de trouwdag haalde Rick Diana op met zijn truck voor de rit naar het gemeentehuis. Daarachter volgden de kinderen in de nieuwste aanwinst van Diana Pertien Transport: een Volvo FH 500 4x2-trekker die eerder dit jaar in gebruik is genomen. “Een keuze voor kwaliteit en uitstraling. Ik vind Volvo’s echt prachtige trucks. Er komt echt wat aan als je met een Volvo-truck voor komt rijden."

"Bovendien hebben we een zeer goede samenwerking met Nijwa Veendam. Voor ons is onze contactpersoon meer dan alleen de verkoper, hij is echt een sparringpartner die met ons meedenkt. Nijwa biedt ons sowieso alle services die we nodig hebben. Onderhoud laten we uitvoeren bij Nijwa Veendam, het spuitwerk bij de spuiterij van Nijwa in Beilen en Rick heeft recent nog een compleet span gekocht bij Nijwa Used Trucks. Ideaal dat dat allemaal bij één partij kan.”

Meer weten?

Neem contact op

Nijwa Nieuws direct in je mailbox? Schrijf je in!

Wij sturen je relevante informatie over de onderwerpen die jou interesseren.

Voer een geldig e-mail adres in.
Door mijn gegevens achter te laten ga ik akkoord met het privacybeleid.