Renault Trucks op Kipper Event in Markelo
Renault Trucks op Kipper Event in Markelo

Renault Trucks op Kipper Event in Markelo

Tijdens het Kipper Event in Markelo toont Renault Trucks een diversiteit aan constructie- en bouwvoertuigen. Een van de aanwezige trucks is de nieuwe Renault Trucks C EVO 10x4 kipper van Pauw Dodewaard. Daarnaast worden er diverse andere modellen getoond, waarmee Renault Trucks laat zien over efficiënte maatwerkoplossingen voor de Nederlandse bouwsector te beschikken.

Voertuigen op de stand

Op de stand van Renault Trucks in Markelo zijn naast de C 10x4 ook een Renault Trucks K 6x6, een K 10x8, een K 8x6, een T 6x2 low cab en een Renault Trucks Master 4x4 te zien.

Renault Trucks C 10x4 Pauw -35-LR

Demo rijden op 1 km lange zandbaan

Tijdens het Kipper Event is er ook de gelegenheid om zelf te ervaren hoe de Renault Trucks-bouwvoertuigen zich gedragen in het zand. Renault Trucks heeft een K 8x8 en een Renault Trucks K 10x8 klaar staan die in de praktijk getest kunnen worden op een speciale zandbaan van 1 kilometer lang. 

Het Kipper Event is gratis toegankelijk op vrijdag 9 (van 11.00 uur tot 21.00 uur) en zaterdag 10 september (van 07.00 – 17.00 uur) a.s. 
Locatie: Domelaarseweg 3, Markelo

Het team van Renault Trucks Nederland is beide dagen aanwezig om alle geïnteresseerden te informeren over de diverse mogelijkheden die de Renault Trucks C en K ranges bieden.

Renault Trucks K 8x8 Bekijk de Renault Trucks C&K

Nijwa Nieuws direct in je mailbox? Schrijf je in!

Wij sturen je relevante informatie over de onderwerpen die jou interesseren.

Voer een geldig e-mail adres in.
Door mijn gegevens achter te laten ga ik akkoord met het privacybeleid.