Renault Trucks opent aanpassingscentrum voor kortere leveringstermijn
Renault Trucks opent aanpassingscentrum voor kortere leveringstermijn

Renault Trucks opent aanpassingscentrum voor kortere leveringstermijn

Of het nu gaat om stadsdistributie, afvalinzameling of bevoorrading van bouwterreinen, de middelzware D- en D Wide-trucks van Renault Trucks zijn geschikt voor de meest uiteenlopende toepassingen en inzet. De voertuigen kunnen af fabriek gespecificeerd worden naar de wensen van de klant. Om nog beter aan de individuele klantbehoefte te kunnen voldoen, is het soms noodzakelijk om individuele aanpassingen te doen aan het voertuig na de productie ervan. Daarom is er onlangs een speciaal aanpassingscentrum geopend in de fabriek in Blainville-sur-Orne.

Renault Trucks vindt het belangrijk om de klanten een steeds uitgebreider aanbod aan oplossingen te kunnen bieden en tegelijkertijd de leveringstermijnen te verkorten. Daarom heeft Renault Trucks in de fabriek van Blainville-sur-Orne (Calvados, Frankrijk) een centrum geopend voor de aanpassing van trucks aan de specifieke wensen van de klant. Alle aanpassingswerkzaamheden die aan het einde van de productielijn aan de middelgrote Renault Trucks D en D Wide worden uitgevoerd, zullen voortaan in de fabriek plaatsvinden.

Geschikt voor Renault Trucks D en D Wide

Dit aanpassingscentrum heeft een oppervlakte van 2.500 m2 en biedt operators, technici en ingenieurs de mogelijkheid om op negen werkplekken tegelijk te werken. In deze werkplaats maken de experts van het distributiegamma van Renault Trucks voortaan vrachtwagens op maat en voeren ze werkzaamheden uit om specifieke uitrustingen en accessoires te monteren, veiligheids- of comfortoplossingen voor de chauffeur te installeren of ingrijpende wijzigingen aan de chassisstructuur aan te brengen, zodat de aanpassingen niet meer lokaal te hoeven worden uitgevoerd. Dit is ideaal voor grotere aantallen die in serie kunnen worden geproduceerd.

Het aanpassingscentrum van Blainville-sur-Orne is geschikt voor de Renault Trucks D en D Wide Euro 3, Euro 5 en Euro 6. "Deze werkplaats beantwoordt perfect aan de behoeften van onze klanten die specifieke eisen hebben, zoals een aslastweegsysteem om de aslastverdeling te monitoren of de installatie van een standairco om het comfort van de chauffeur te verbeteren", zegt Maxime Vinclet, Technical Sales Manager van het aanpassingscentrum in Blainville-sur-Orne. "Dankzij dit centrum kunnen we al deze aanpassingen nu binnen de fabriek uitvoeren, met geoptimaliseerde kosten, doorlooptijd en kwaliteit voor onze klanten." 
 


Nijwa Nieuws direct in je mailbox? Schrijf je in!

Wij sturen je relevante informatie over de onderwerpen die jou interesseren.

Voer een geldig e-mail adres in.
Door mijn gegevens achter te laten ga ik akkoord met het privacybeleid.