Volvo Trucks introduceert nieuw flexibel servicecontract: het nieuwe Volvo Gold
Volvo Trucks introduceert nieuw flexibel servicecontract: het nieuwe Volvo Gold

Volvo Trucks introduceert nieuw flexibel servicecontract: het nieuwe Volvo Gold

In het nieuwe servicecontract zijn de maandelijkse kosten gebaseerd op het werkelijk aantal gereden kilometers. Het geeft transportondernemers meer flexibiliteit omdat het servicecontract meebeweegt met het daadwerkelijke gebruik van het voertuig.

Flexibele opzet

Het nieuwe Gold onderscheidt zich van andere servicecontracten door de flexibele opzet. Veel transportbedrijven hebben tijdelijke overeenkomsten met opdrachtgevers of doen seizoensgebonden werk. Zij hebben behoefte aan meer flexibele servicecontracten die zijn gebaseerd op het werkelijk gereden aantal kilometers. Het nieuwe Volvo Gold Contract maakt dat mogelijk.

Flexibiliteitsmarge van 40%

De schatting van de jaarkilometrage is bepalend voor de prijs van het contract. Deze bestaat uit een vast en een variabel deel en biedt klanten een flexibiliteitsmarge van 40%. Het aantal afgelegde kilometers per jaar mag tot 20% boven of 20% onder het overeengekomen aantal kilometers uitkomen.

Nijwa-Volvo-Service-Contracts-Golden-truck

Meest uitgebreide servicecontract

Het Volvo Gold Contract is het meest uitgebreide servicecontract van Volvo Trucks. Gold omvat preventief onderhoud, reparaties, Connected Service Planning en Real Time Monitoring. De maandelijkse kosten bestaan uit een vaste en variabele component. Het variabele deel wordt gefactureerd op basis van het werkelijk aantal gereden kilometers. Hoe minder je rijdt, hoe minder je betaalt en omgekeerd. Dit verbetert de cashflow van transporteurs omdat kosten en opbrengsten op elkaar zijn afgestemd.

Lees meer over Volvo Gold

Automatisch bijgewerkte onderhoudsschema

Het nieuwe Gold Contract is beschikbaar voor alle Volvo-trucks die zijn voorzien van een telematic gateway. Het aantal gereden kilometers wordt automatisch op afstand uitgelezen via de telematic gateway. Op basis van deze data wordt indien nodig ook het onderhoudsschema automatisch bijgewerkt. Als de kilometrage daalt, nemen ook de kosten voor service en reparaties af.

Nijwa-Volvo-Service-Contracts-Renewed-Gold-DutchMarket-Web

Het nieuwe Volvo Gold Contract in het kort:

  • Het onderhoudsschema en servicecontract bewegen mee met het daadwerkelijke gebruik van de truck.
  • Het biedt een flexibiliteitsmarge van 40%: het aantal afgelegde kilometers per jaar mag tot 20% boven of 20% onder het vooraf geschatte jaarkilometrage uitkomen.
  • Grote schommelingen in de kilometers per maand zijn daarom geen probleem (mits het totale jaarkilometrage binnen de bandbreedte van 40% blijft).
  • Het Contract is onder meer geschikt voor bedrijven met seizoenschommelingen en een variĆ«rende workload.
  • Er is geen jaarlijkse kilometerverrekening meer nodig.
Bekijk al onze onderhoudscontracten

Nijwa Nieuws direct in je mailbox? Schrijf je in!

Wij sturen je relevante informatie over de onderwerpen die jou interesseren.

Voer een geldig e-mail adres in.
Door mijn gegevens achter te laten ga ik akkoord met het privacybeleid.