Wat levert Real Time Monitoring op?
Wat levert Real Time Monitoring op?

Wat levert Real Time Monitoring op?

Ongeplande stilstand: het is een van de grootste frustraties. Daarom doen we er alles aan om jouw truck in topconditie te houden. Intelligente tools als Real Time Monitoring helpen mee aan het verhogen van de maximale uptime.

Wat is Real Time Monitoring?

Met Real Time Monitoring houden we de vitale onderdelen van een truck continu in de gaten en kunnen we bijtijds ingrijpen als dat nodig is. Dat voorkomt ongeplande stilstand. Met behulp van geavanceerde telematica- en diagnosesystemen bewaken we vitale componenten van jouw truck 24/7 op afstand. Data van het voertuig over allerlei zaken, zoals de kilometerstand, oliekwaliteit, brandstofverbruik maar bijvoorbeeld ook de conditie van de accu en remblokken, zien we real-time.

Voorkom ongeplande stilstand

Op basis van deze informatie, en van informatie van duizenden andere trucks, kunnen we voorspellen wanneer bepaalde onderdelen dreigen uit te vallen. Wij kunnen voorzien welk component gaat uitvallen vóórdat dat daadwerkelijk gebeurt. Daardoor kunnen we jouw truck bijtijds binnenroepen om het issue op te lossen voordat het een echt probleem wordt. Zien we een afwijking die direct om actie vraagt? Dan roepen we de truck preventief binnen om ongeplande stilstand te voorkomen. Ook foutcodes kunnen we op afstand uitlezen.

De voordelen

  • Ongeplande stilstand wordt voorkomen
  • Maximale uptime van de truck
  • Voorkomen van extra hoge kosten
  • Software-updates kunnen op afstand worden uitgevoerd
  • Je hebt geen omkijken naar het onderhoud van jouw truck

Kies voor de zekerheid van een servicecontract

Real time monitoring is standaard onderdeel van onze servicecontracten. Een serviceabonnement biedt de zekerheid van een goed onderhouden truck voor een vaste prijs. Bij Nijwa Groep heb je de keuze uit verschillende servicecontracten voor Volvo Trucks en Renault Trucks.

Volvo Trucks servicecontracten Renault Trucks servicecontracten

Meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf?

Onze contactpersonen per vestiging
Nick Reinders

Nick Reinders

Manager Service Center Nijwa Groep
Stuur mij een e-mail

Nijwa Nieuws direct in je mailbox? Schrijf je in!

Wij sturen je relevante informatie over de onderwerpen die jou interesseren.

Voer een geldig e-mail adres in.
Door mijn gegevens achter te laten ga ik akkoord met het privacybeleid.