Zo zorgen we ervoor dat we jou snel kunnen helpen in onze werkplaats
Zo zorgen we ervoor dat we jou snel kunnen helpen in onze werkplaats

Zo zorgen we ervoor dat we jou snel kunnen helpen in onze werkplaats

Terwijl de meeste mensen liggen te slapen, bevoorraden Herman Ursinus en zijn collega’s ’s nachts het onderdelenmagazijn van de werkplaatsen van Nijwa. “Zo hebben monteurs meteen de beschikking over de juiste truckonderdelen als ze ’s ochtends aan het werk gaan.”

Herman Ursinus is chauffeur bij transportbedrijf Van den Haak TransMission uit Geldermalsen. Hij, en zijn collega’s, zijn een belangrijke schakel om jou zo snel mogelijk te kunnen helpen in de werkplaats.

Vaste route

Het traject van bestelling tot levering van goederen verloopt zeer gestructureerd, legt Herman Ursinus uit. “De Volvo-dealers kunnen onderdelen die zij de volgende dag nodig hebben tot 18.00 uur bestellen bij Volvo Trucks in Gent. In de fabriek in België worden de goederen vervolgens gepickt en klaargezet voor transport. Deze onderdelen worden daarna vervoerd naar onze locatie in Geldermalsen, waar ze worden gesorteerd. Alle chauffeurs beginnen om 23.30 uur met laden. Voor die tijd hebben de sorteerploegen er al voor gezorgd dat alles bij de juiste routes staat.”

Herman vervolgt: “We rijden iedere nacht dezelfde route. Zo kent de chauffeur alle afleverlocaties en bijzonderheden van elk filiaal en weet hij hoe hij hier op tijd kan komen. Nijwa bestelt dagelijks onderdelen, dus dat maakt het voor ons eenvoudig om volgens een vaste planning te werken.”

Aan het werk

De Nijwa-vestigingen zijn ’s nachts een oase van rust. “Wanneer wij in de nacht leveren, is er in principe niemand aanwezig. De werkzaamheden op de vestigingen houden in: het uitladen van goederen, plaatsen op de gewenste loslocatie, controleren van goederen die retour gaan en meenemen van leeggoed. Als de monteurs in de ochtend aan het werk gaan, zit mijn werkdag er weer op.” 

Meer weten over de nachtlevering? Bekijk de video.Meer informatie?

Neem contact op met uw Nijwa-vestiging

nijwa-werk-in-de-kleine-uurtjes-720.jpg

Nijwa Nieuws direct in je mailbox? Schrijf je in!

Wij sturen je relevante informatie over de onderwerpen die jou interesseren.

Voer een geldig e-mail adres in.
Door mijn gegevens achter te laten ga ik akkoord met het privacybeleid.