Nijwa draagt team R4D (Rijssen voor Duchenne) een warm hart toe en doneert € 9.000,-
Nijwa draagt team R4D (Rijssen voor Duchenne) een warm hart toe en doneert € 9.000,-

Nijwa draagt team R4D (Rijssen voor Duchenne) een warm hart toe en doneert € 9.000,-

Uit handen van bedrijfsleider Kasper Glaubitz van de nieuwe vestiging in Rijssen ontving team R4D vandaag een cheque ter waarde van € 9.000,-. Het geld zal worden besteed om van betekenis te kunnen zijn voor gezinnen die hebben te maken met de spierziekte Duchenne. 

Op donderdag 22 september 2022 werd de prachtige nieuwe Nijwa vestiging in Rijssen feestelijk geopend. In plaats van een cadeau werd genodigden gevraagd om een geldbedrag te doneren voor de gekozen goede doelen Rise Up en Duchenne Heroes. Met de donaties aan deze lokale stichtingen worden gezinnen en kinderen geholpen die in een situatie zitten waar ze niet om hebben gevraagd.

De stichting Duchenne Heroes zet zich in al ruim 25 jaar in voor het versnellen van de genezing en behandeling van de ziekte van Duchenne, het verbeteren van de medische zorg en een beter toekomstperspectief voor iedereen met Duchenne. De zorg is in die jaren verbeterd en de levensverwachting is omhoog gegaan, maar steun is nog steeds hard nodig. 

Nijwa-Duchenne-2

Kasper Glaubitz: “Ik sta hier namens Nijwa én namens Duchenne Heroes. Al jaren zet ik mij met ons team R4D (Rijssen voor Duchenne) in voor de stichting Duchenne Heroes, zo fietsen wij (foto) elk jaar mee met “Duchenne Heroes”, een loodzware mountainbike tocht van 700 km om de ziekte Duchenne de wereld uit te trappen. Ik vind het dan ook fantastisch dat ik ook zakelijk de kans krijg om Duchenne Heroes dit geweldige bedrag aan te mogen bieden. En dat allemaal naar aanleiding van de opening van ons gloednieuwe pand wat we al feestelijk vierden in september van dit jaar.”

Op woensdag 28 december had Kasper Glaubitz (bedrijfsleider Nijwa Rijssen) de eer om het mooie geldbedrag van € 9.000,- in ontvangst te nemen voor Duchenne Heroes


Bij de foto: (v.l.n.r.) Henry, Frank, Jan, Edwin (R4D) en Kasper Glaubitz namens Nijwa Rijssen en R4D


Nijwa Nieuws direct in je mailbox? Schrijf je in!

Wij sturen je relevante informatie over de onderwerpen die jou interesseren.

Voer een geldig e-mail adres in.
Door mijn gegevens achter te laten ga ik akkoord met het privacybeleid.