Nijwa omarmt Stichting Rise Up tijdens opening en doneert € 9.000,-
Nijwa omarmt Stichting Rise Up tijdens opening en doneert € 9.000,-

Nijwa omarmt Stichting Rise Up tijdens opening en doneert € 9.000,-

Uit handen van bedrijfsleider Kasper Glaubitz van de nieuwe vestiging in Rijssen ontving Stichting Rise Up vandaag een cheque ter waarde van € 9.000,-. Het geld zal worden besteed om wat te kunnen betekenen voor gezinnen uit de gemeente Rijssen-Holten die onder de armoedegrens leven.  

Op donderdag 22 september 2022 werd de prachtige nieuwe Nijwa vestiging in Rijssen feestelijk geopend. In plaats van een cadeau werd genodigden gevraagd om een geldbedrag te doneren voor de gekozen goede doelen Rise Up en Duchenne Heroes. Met de donaties aan deze lokale stichtingen worden gezinnen en kinderen geholpen die in een situatie zitten waar ze niet om hebben gevraagd.

Maar liefst 1.000 gezinnen, waarvan 300 met kinderen, wonen onder de armoedegrens in de gemeente Rijssen-Holten. Het doel van de jonge stichting Rise Up is een gemeente zonder armoede. De ANBI stichting brengt nauwkeurig de betreffende gezinnen in kaart en zorgt voor een “buddy” voor hen om zo ieder gezin gerichte en op maat gemaakte hulp en steun te kunnen bieden.

Matthijs Ballast van Rise Up: “Namens Rise Up willen we Nijwa Rijssen ontzettend bedanken voor de mooie bijdrage. Met dit geld kunnen we het verschil maken! Samen bouwen aan een waardige samenleving, waar we niet oordelen, maar omkijken naar elkaar. Want ook dicht bij ons hebben mensen het moeilijk. En juist hen bieden we perspectief! Is het niet linksom, dan is het rechtsom. Pragmatisch ons doel tegemoet. Rijssen-Holten in 2030 armoede vrij!”

Op woensdag 28 december had Kasper Glaubitz (bedrijfsleider Nijwa Rijssen) de eer om de geweldige cheque te overhandigen aan Anne Dannenberg en Matthijs Ballast van de stichting Rise Up.

 

Bij de foto: (v.l.n.r.) Anne Dannenberg en Matthijs Ballast van Rise Up en Kasper Glaubitz, bedrijfsleider Nijwa Rijssen


Nijwa Nieuws direct in je mailbox? Schrijf je in!

Wij sturen je relevante informatie over de onderwerpen die jou interesseren.

Voer een geldig e-mail adres in.
Door mijn gegevens achter te laten ga ik akkoord met het privacybeleid.