Nijwa vijftig jaar Volvo Trucks-dealer
Nijwa vijftig jaar Volvo Trucks-dealer

Nijwa vijftig jaar Volvo Trucks-dealer

Op 1 november 1970 werd Nijwa Groep officieel dealer van Volvo Trucks. Dit jaar zijn we dus precies vijftig jaar Volvo Trucks-dealer: een mijlpaal waar we trots op zijn!

Vijftig jaar geleden tekenden de oprichters, Herman Nijhof en Evert Wassink, in Wierden het dealercontract voor Volvo Trucks. Nijwa werd daarmee officieel hoofddealer van het Zweedse merk. Het zusterbedrijf Nijhof-Wassink, het transportbedrijf dat in 1967 was ontstaan toen de twee transporteurs Evert Wassink en Herman Nijhof de handen ineensloegen, verworf twee jaar eerder al het sub-dealercontract voor Volvo Trucks. Onder de naam Nijwa richtte ons familiebedrijf zich vanaf dat moment naast het transport van goederen ook op verkoop, service en onderhoud van Volvo-trucks. Persoonlijke aandacht stond voorop en dat is tot op de dag van vandaag zo gebleven.

One-stop-shop

Inmiddels hebben we zeven vestigingen voor Volvo en Renault Trucks in Overijssel, Drenthe en Groningen. Nijwa richt zich op one stop shopping: een totaalaanbod voor de transportondernemer, eigen vervoerder en eigen rijder. Van verkoop en financiële diensten tot tankcleaning, brandstofmanagement en werkplaatsservices, voor zowel trekkend als getrokken materieel.

Persoonlijke aandacht en maximale mobiliteit

“Met de transportbedrijven Nijhof-Wassink en Ecotrans als zusterbedrijven kennen wij bij Nijwa de transportbranche echt en snappen wij de uitdagingen waar transporteurs mee te maken krijgen. Persoonlijke aandacht is hierbij uitermate belangrijk. Wij staan voor maximale mobiliteit en de beste oplossing. Naast kwaliteit van onze diensten en onze truckmerken, onderstrepen wij de aandacht voor milieu en veiligheid. Zo creëren we waarde op de lange termijn. Al vijftig jaar lang”, verklaart Erik Schiphorst, CEO bij Nijhof-Wassink Groep.

”Om de hoogste klanttevredenheid te kunnen garanderen zijn loyale, innovatieve en professionele business partners essentieel. Nijwa is hier een prachtig voorbeeld van, al 50 jaar”, aldus Wabe van Solkema, Algemeen Directeur Volvo Trucks Nederland.

Meer weten?

Neem contact op

Nijwa Nieuws direct in je mailbox? Schrijf je in!

Wij sturen je relevante informatie over de onderwerpen die jou interesseren.

Voer een geldig e-mail adres in.
Door mijn gegevens achter te laten ga ik akkoord met het privacybeleid.