Renault Master E-Tech
Renault Master E-Tech bestelwagen (100% elektrisch)

Renault Master E-Tech bestelwagen (100% elektrisch)

  • Actieradius tot 190 km
  • Totaal GVW: 3.1-3.5t
  • 57 kW elektromotor
  • Maximumkoppel: 225 Nm
  • Max. snelheid: 100 km/u 3.1T 80km/u 3.5T
  • Energieopslag: Lithium-Ion accu’s, 52 kWh
  • Standaard met driejarig onderhoudscontract
Nijwa-renault-master-e-tech

 

Altijd en overal welkom

Met de 100% elektrisch aangedreven Renault Master E-Tech 

Ook in gebieden waar verkeersbeperkingen gelden, zoals milieuzones. De Renault Master E-Tech koppelt het hoge laadvolume en de ruime opbouwmogelijkheden van de Renault Master aan de voordelen van schoon en duurzaam transport.

Boek jouw proefrit

De Renault Master E-Tech range

Doe je distributiewerk of ben je juist op zoek naar een mobiel kantoor op wielen? De Renault Master E-Tech is geschikt voor een groot aantal toepassingen. De E-tech-range bestaat uit een gesloten bestelwagen, Chassis Cabine en een Platform Cabine.

De voordelen van de Master E-Tech

Elektrisch transport is om allerlei redenen interessant. Met de Renault Master E-Tech kun je je onderscheiden van de concurrentie. Door in te zetten op elektrisch vervoer verklein je de CO2-footprint van je bedrijf, draag je bij aan schonere lucht en maak je duurzame ambities waar. Zo geef je invulling aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Bovendien kun je je voertuigen flexibeler inzetten omdat je niet bent gebonden aan verkeersbeperkingen. Daarnaast profiteer je van fiscale voordelen.

Nijwa-Renault-Master-E-Tech-bestelwagen-rijdend-'s-nachts-in-de-stad
Nijwa-renault-master-e-tech

 

Gesloten bestelwagen

De Renault Master E-Tech-bestelwagen is verkrijgbaar in vier lengte- en hoogtevarianten. De gesloten bestelwagen is uitermate geschikt voor inzet in stedelijke gebieden, mede dankzij de ruime deuropeningen aan de achter- en zijkant voor ladingen met grote afmetingen.

Nijwa_Renault_Trucks_Master_E_Tech_platform_cabine

 

Platform Cabine voor een specifieke opbouw 

De Renault Master E-Tech Platform Cabine is verkrijgbaar in twee varianten voor een carrosserieopbouw die is afgestemd op jouw specifieke taak. Dat maakt de Platform Cabine geschikt voor diverse toepassingen, van distributiewerk tot een mobiel gemeentehuis.

Nijwa_Renault_Trucks_Master_E_Tech_chassis_cabine

 

Chassis Cabine voor een breed scala aan uitrustingen 

De Renault Master E-Tech Chassis Cabine is verkrijgbaar in twee varianten en is geschikt voor een breed scala aan uitrustingen: van kipper tot open laadbak of een gesloten laadbak met laadklep.

Nijwa-renault-master-e-tech-pakket-bezorgen-koerier

Profiteer van optimaal laadvermogen

Met de Renault Master E-Tech kun je schoon rijden zonder concessies te doen aan het laadvermogen. De Renault Master E-Tech biedt een hoog laadvolume tot 22m3. Het laadvolume is hetzelfde als bij de conventionele Renault Master, die zich onderscheidt vanwege zijn hoge laadvermogen. Dat is mogelijk omdat de accu’s onder de voorstoelen zijn gemonteerd.

Nijwa-renault-master-e-tech-interieur

Master E-Tech: Veilig voor bestuurder en weggebruikers

Werken en rijden in stedelijke gebieden is goed opletten. Om de veiligheid van de bestuurder, de lading en voorbijgangers te waarborgen, is de Master E-Tech gesloten bestelwagen standaard uitgerust met een achteruitrijcamera, een achteruitrijradar en een breedbeeldspiegel. Zo heeft de chauffeur altijd optimaal overzicht.

Geef jouw Master een persoonlijk tintje

Wil je nog meer comfort? Of aanvullende opties die het distributiewerk vergemakkelijken? Je kunt jouw Renault Master E-Tech optioneel voorzien van een heleboel extra’s. Je hebt de keuze uit twee pakketten:

Brandstofmanagement

Financiering

De juiste financiering helpt jouw bedrijf verder. Nijwa helpt je niet alleen bij het specificeren van de juiste Renault Master E-Tech, maar ook op het gebied van financiering en verzekeringen. Flexibiliteit en maatwerk staan daarbij centraal.

Meer weten? Neem contact met ons op

Nijwa Groningen Nijwa Veendam Nijwa Beilen

Stephan van der Werf Verkoop Renault Bedrijfswagens

Nijwa Hengelo

Ron Quaink Verkoop Renault Trucks en Bedrijfswagens

Nijwa Hengelo

Pascal van der Zwan Verkoop Renault Bedrijfswagens

Nijwa Veenoord Nijwa Rijssen

Ruben Dijk Verkoop Renault Bedrijfswagens

Nijwa Zwolle

Johan van der Struik Verkoop Renault Trucks en Bedrijfswagens

Nijwa Nieuws direct in je mailbox? Schrijf je in!

Wij sturen je relevante informatie over de onderwerpen die jou interesseren.

Voer een geldig e-mail adres in.
Door mijn gegevens achter te laten ga ik akkoord met het privacybeleid.