Onderhoud Cargo Floor opleggers
Onderhoud Cargo Floor opleggers

Onderhoud Cargo Floor opleggers

Onderhoud en reparatie aan een Cargo Floor schuifvloersysteem? Nijwa zorgt voor onderhoud en service aan deze speciale opleggers. Wij hebben de expertise en de ervaring voor dit multifunctionele werkend los- en laadsysteem in huis. De service wordt gecoördineerd vanuit onze Nijwa vestiging Groningen.

Moving floor

Het Cargo Floor moving floor transportsysteem is gebaseerd op het principe van wrijving tussen vloer en lading. De laad- en losvloer waarop het product zich bevindt, bestaat uit losse parallel naast elkaar liggende profielen, deze zijn opgedeeld in drie groepen. De vloer kan als één geheel in één richting bewegen, wat erin resulteert dat de lading verschuift. Of iedere groep beweegt zich afzonderlijk, dit heeft als resultaat dat de lading blijft liggen. 

Specialistisch onderhoud aan Cargo Floor-systemen

Onze Cargo Floor experts zijn getraind in dit specialistische onderhoud, dat bestaat uit regulier onderhoud en vervanging van slijtagedelen, tot en met het vervangen van de complete vloer of een gedeelte daarvan. Het is ook mogelijk om, halverwege de levensduur, de vloer te draaien en gaat uw Cargo Floor systeem veel langer mee. Andere revisiewerkzaamheden zijn het vervangen van (kunststof) platen of het inzetten van nieuwe pezen en eindkappen. Uiteraard hebben we een ruime voorraad onderdelen.

24/7 ondersteuning

Voor storingen onderweg hebben we onze mobiele service. We streven ernaar de stilstand tot een minimum te beperken.

Direct contact

Wilt u graag in gesprek met een specialist?
René Pepping
René Pepping Nijwa Groningen

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Mijn collega’s en ik staan voor je klaar.

Neem contact op

Nijwa Nieuws direct in je mailbox? Schrijf je in!

Wij sturen je relevante informatie over de onderwerpen die jou interesseren.

Voer een geldig e-mail adres in.
Door mijn gegevens achter te laten ga ik akkoord met het privacybeleid.