Nijwa brandstofmanagement en wagenparkbeheer
Nijwa brandstofmanagement en wagenparkbeheer

Nijwa brandstofmanagement en wagenparkbeheer

De kosten van brandstof vormen bijna 25% van de kilometerkostprijs. Door het terugdringen van het brandstofverbruik valt direct winst te behalen. Nijwa Brandstofmanagement zorgt ervoor dat de exploitatie van uw wagenpark inzichtelijk wordt en laat zien wat er verbeterd kan worden.

Volvo Dynafleet

Door het brandstofverbruik van de truck en de rijstijl van de chauffeur continu te monitoren en te analyseren, kunnen wij helpen het brandstofverbruik terug te brengen. Hiervoor gebruiken wij Dynafleet. Met behulp van dit beheer- en informatiesysteem kunnen we samen de prestaties van de truck en chauffeur verbeteren en de CO2-uitstoot verlagen. Deze dienstverlening bestaat uit overzichtelijke rapportages en gedegen advies. Met de Dynafleet-app kunnen chauffeurs en wagenparkbeheerders makkelijk en overal op een smartphone of tablet de resultaten bekijken.

Zuinig rijden

Door elke nascholingsperiode een Code 95 cursus Zuinig Rijden te volgen bij Nijwa, kunnen blijvende brandstofbesparingen tot 10% worden gerealiseerd.

Besparen door onderhoud

De truck- en trailerservice van Nijwa is erop gericht om voortdurend te letten op besparingsmogelijkheden. Onze service omvat onder meer:

  • Het uitlijnen van complete combinaties
  • Bandenservice
  • Correcte bandenspanning
  • Optimaal afstellen van spoilers
  • Vrachtwagen uitlijnen

Een niet juist uitgelijnde combinatie is voor 80% verantwoordelijk voor bandenslijtage en kan tot 15% méér brandstof kosten. Cijfers waar u niet wakker van hoeft te liggen als u uw truck laat servicen bij Nijwa, omdat wij garant staan voor optimaal afgesteld materieel.

Nijwa wagenparkbeheer

Nijwa biedt volwaardig wagenparkbeheer. Met intensieve begeleiding van onze experts en al onze services streven we naar een zo groot mogelijke efficiëntie van het wagenpark.

Het beheer van het wagenpark begint met een uitgebreide klantscan. Na een grondige analyse volgt een op maat gesneden voorstel. Daarin zijn alle diensten betreffende het wagenparkbeheer opgenomen. Belangrijke onderdelen zijn onder meer:

  • Het beheer van reparatie- en onderhoudscontracten
  • Driver development (cursus Code 95)
  • Fuelmanagement
  • Schadebeheer- en management
  • Bandenmanagement
Direct contact

Wilt u graag in gesprek met een specialist?
Raymond Greftenhuis
Raymond Greftenhuis Nijwa Hengelo

Wil je meer informatie of heb je een vraag? Mijn collega’s en ik staan voor je klaar.

Neem contact op

Nijwa Nieuws direct in je mailbox? Schrijf je in!

Wij sturen je relevante informatie over de onderwerpen die jou interesseren.

Voer een geldig e-mail adres in.
Door mijn gegevens achter te laten ga ik akkoord met het privacybeleid.